Hoe werkt het

Hoe werkt het

I&O Assistance zorgt ervoor dat al uw online aankopen snel en gemakkelijk worden opgehaald en bezorgt, u hoeft alleen aan te geven waar en wanneer u dat wilt. Zowel in Nederland als in België. Hoe werkt het:

1. ONLINE BEZORGPRIJS AANVRAGEN

Vraag via onze website een bezorgprijs op en weet wat u kwijt bent als u gebruik maakt van onze service. I&O Assistance zal met de nodige zorg uw aanvraag verwerken.


2. BEVESTIG UW BEZORGOPDRACHT

Tevreden over de bezorgprijs? Bevestig uw opdracht en betaal via aangewezen betaalmogelijkheden.


3. I&O ASSISTANCE OPHAAL SERVICE

I&O Assistance haalt in naam van U op locatie de goederen op en zal de nodige documenten van het veilinghuis, Marktplaats of webwinkel in ontvangst nemen.


4. I&O ASSISTANCE VERPAKT INDIEN NODIG

Wanneer blijkt bij afhaling dat de goederen onvoldoende verpakt zijn, zal I&O Assistance deze goederen indien nodig extra verpakken. Mogelijk wordt hier een meerprijs op nacalculatie voor in rekening gebracht.


5. I&O ASSISTANCE BEZORGT OP AFSPRAAK

Na het ophalen nemen wij telefonisch contact met U op om een bezorgafspraak te maken. Voor de bezorging zetten wij professionele bedrijven in die ons hierbij ondersteunen.

Bent u niet gebonden aan een vaste bezorgdatum? Dan bezorgt I&O Assistance binnen 10 werkdagen na het ophalen. Hiervoor ontvangt u 20% korting op onze bezorgservice. Normaal is deze korting al verwerkt in uw offerte.

Af en toe werken wij samen met Post NL pakketservice of een lokale partner om een bezorging sneller plaats te laten vinden. In dat geval ontvang u altijd bericht per e-mail, zodat U weet wanneer de bezorging plaats vindt.

Vraag hier uw bezorgprijs aan!

Bezorgprijs aanvragen