Diensten

Waar staan we voor

PERSOONLIJK CONTACT EN SERVICE

icon

Opslaan van goederen

Heeft u op dit moment geen tijd of plaats voor uw goederen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw goederen tijdelijk bij ons op te slaan. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van een bezorgprijs. Wilt u goederen voor lange tijd opslaan dan kunt U contact opnemen met onze klantendienst customerservice@io-assistance.com of bel +32 (0)14 67 32 00. I&O-Assistance slaat uw goederen op in het warehouse. Deze is droog en beveiligd.

icon

Demontage

Heeft u hulp nodig bij het afbouwen van stellingen, het demonteren of losschroeven van goederen? Wij willen u graag een handje helpen. Neem contact op met customerservice@io-assistance.com of bel +32 (0)14 67 32 00

icon

Logistieke ondersteuning

Heeft u hulp nodig bij het vakkundig inpakken van goederen, en al het extra wat hierbij komt kijken? Zoals het invullen van de juiste douanedocumenten, het afhandelen van geretourneerde pakketten, het aanmaken en printen van adreslabels etc. Neem contact op met customerservice@io-assistance.com of bel +32 (0)14 67 32 00 voor de mogelijkheden.

icon

Transport verzekeren

I&O-Assistance vervoert uw goederen zo zorgvuldig mogelijk. Sommige goederen zijn echter kwetsbaarder dan andere goederen. In zulke gevallen is het verstandig om uw goederen te verzekeren tijdens transport. U betaalt 8,5% van de te verzekeren waarde met een minimaal bedrag van € 8,50 exclusief btw. Als u uw goederen tijdens transport wilt verzekeren kunt u dit aangeven bij het aanvragen van een bezorgprijs!

Vraag hier uw bezorgprijs aan!

Bezorgprijs aanvragen